X

Finnish FI / Finland
Radio-ohjattavat tuotteet
Pienoismallit (koottavat)
Rakennustarvikkeet
Maalit ja maalaustarvikkeet
Muut tuotteet
Lahjavinkit
Artikkelit
HOBBYLINNA MUUTTAA 26.2 - 28.2. Katso lisää tietoa kohdasta muuttoinfo (klik)
Muuttoinfo


Hobbylinna muuttaa helmikuun lopulla!


Hobbylinna muuttaa uusiin toimitiloihin. Tarkoituksena on tehostaa toimintaa, lisätä tuotevalikoimaa, ja tarjota parempi asiakaskokemus lähitulevaisuudessa verkkokaupan käyttäjille. Uusi järjestelmä mahdollistaa noudot mihin vuorokauden aikaan tahansa. Näillä toimilla turvaamme yrityksen toiminnan pitkälle tulevaisuuteen.

SMARTBOX NOUTOLOKERIKKO

Uudessa tilassa ei ole myymälää. Myymäläasiakkaille tarjoamme 24/7 noutopalvelua uudella Smartbox noutolokerikolla. Toivomme, että noutotilaus tehdään verkkokaupassa, ja tuotteet noudetaan kun noutoviesti on saapunut koodeineen. Tämä palvelu on ilmainen eikä tilauksen hinnan päälle tule lisäkuluja. Asiakas saa sähköpostiinsa vahvistuksen kun tilaus on noudettavissa, samassa yhteydessä lähetämme koodin joka toimii sekä oveen, että noutolokerikkoon.

Jos tilaus tehdään noutopisteessä kello 10 - 17, ja tilaus halutaan saada heti mukaan niin se on mahdollista. Verkkokauppaan tulee toimitusvaihtoehto Pikakeräily. Sen hinta on 2€, ja silloin keskeytämme muut keräilytoimenpiteet ja pyrimme saamaan tilauksesi nopeasti noutokuntoon. 

MUUTON AIKATAULU

12.2 - 22.2 VARASTON LOPPUUNMYYNTI. Myymme omaa varastoa niin paljon kuin mahdollista ennen muuttoa. Vähemmän kannettavaa uuteen tilaan:). Loppuunmyynnin aikana tukkurilinkitykset eivät ole käytössä. Tällöin tuotevalikoima on noin 5000 tuotetta.

Myymälä on auki vanhassa osoitteessa vielä perjantaina 23.2. klo 14-17.

23.2 Tukkurilinkitykset palautetaan, verkkokaupan koko tuotevalikoima esille

26.2 - 3.3 Muutto uusiin tiloihin. Verkkokauppa on toiminnassa muutonkin ajan, mutta muutosta johtuen alkuviikosta emme pysty lähettämään tilauksia. Jos muutto menee nopeasti, niin loppuviikosta aloitamme tilausten lähettämisen (kuitenkin viimeistään Ma 4.3.) 

Muuttoviikolla asiakaspalvelussa on myös viiveitä, toivomme asiakkailta malttia. Yritämme kuitenkin vastata viesteihin niin nopeasti kuin mahdollista. 

Muuttoviikolla uusi noutopiste avataan aikaisintaan 29.2 tai viimeistään kuitenkin 4.3.

4.3 Toiminta alkaa uusissa tiloissa täydellä teholla. Osoite ilmoitetaan myöhemmin, mutta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Turussa lähellä ohikulkutietä.


MIKÄ TULEE MUUTTUMAAN?

Isompi tuotevalikoima omaan (1-24h) varastoon

Tilausten nopeampi käsittely

Myymälän tilalle nouto- ja palvelupiste
maksutavat