X

Finnish FI / Finland
Radio-ohjattavat tuotteet
Pienoismallit (koottavat)
Rakennustarvikkeet
Maalit ja maalaustarvikkeet
Muut tuotteet
Lahjavinkit
Artikkelit

Asiakaspalautukset


Asiakaspalautukset

Sinulla on oikeus palauttaa verkkokauppaostos 14 päivän sisällä. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja sen pitää olla täysin myyntikuntoinen. Normaalisti asiakaspalautuksen maksaa asiakas, mutta jos olet mielestäsi saanut virheellistä tietoa tuotteesta niin silloin asiakaspalautuksen maksaja voi olla lähettäjä.  

 Seuraavilla tuotteille ei ole palautusoikeutta:

- CD- ja DVD-levyt ja ohjelmistot jos sinetti on avattu 

- Erikseen asiakkaalle tilatut tuotteet. 

- Määrämittaiset tai muut mittojen mukaan tilatut tuotteet. 

 

Palauttaa saa ainoastaan käyttämättömiä, täysin myyntikuntoisia tuotteita myyntipakkauksessaan. Asiakaspalautus on pääsääntöisesti maksullinen, jos asiasta ei erikseen muuta sovita. Maksullisissa palautuksissa asiakas maksaa yleensä rahtikulut suoraan postin tai matkahuollon toimipisteessä, pakettia lähettäessään. Jos asiakas ei ole maksanut rahtikuluja lähettäessään maksullisen palautuksen, perimme palautuskuluja 9.90€ ja vähennämme sen tuotehyvityksen hinnasta. Maksullisissa palautuksissa, joissa asiakas maksaa paketin lähetyksen itse, emme peri enää erikseen palautuskuluja. 

 

Tuotteet tulee palauttaa myyntikuntoisina ja myyntipakkaus suojattava esimerkiksi pakkaamalla tuote erilliseen laatikkoon tms. Myös myyntipakkaus tulee olla myyntikelpoinen. Esim. aloitettuja rakennussarjoja ei voi palauttaa. 

Maksullisen palautuksen voit toimittaa meille haluamallasi tavalla, muista kuitenkin käyttää perille toimitusta. Emme valitettavasti pääse noutamaan paketteja esim. Matkahuollosta. Jos lähetät tuotteen kirjelähetyksenä, emme ota vastuuta lähetyksen saapumisesta perille.  

Merkitse myös paketin päälle käsittelyn aikana saatava "tiketti" numero. Muista myös antaa tilinumerosi palautusta varten. 

Asiakas saa aina tarkemmat palautusohjeet meiltä. Olethan yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@hobbylinna.fi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!


maksutavat