X

Finnish FI / Finland
Radio-ohjattavat tuotteet
Pienoismallit (koottavat)
Rakennustarvikkeet
Maalit ja maalaustarvikkeet
Muut tuotteet
Lahjavinkit
Artikkelit
Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme!
Toimitusaikainfo


Toimitusaikainfo

Kuinka nopeasti tilaukseni on perillä?  

Meillä on paljon tavaraa omassa varastossamme, sen lisäksi tavaraa tulee useilta eri tukkureilta. Jokaisen tuotteen kohdalta voi katsoa erikseen saatavuustilanteen verkkokaupassamme. Lähetykset toimitetaan täysinä, joten toimitusaika määräytyy aina hitaimman tuotteen mukaan. Joskus saatamme kuitenkin toimittaa tilauksen ennen kuin kaikki tilauksen tavarat ovat koossa, jos esim. jälkitoimitukseen jäävä tuote on mahdollista kokonsa puolesta lähettää kirjekuoressa jälkitoimituksena.

Verkkokaupassamme on ilmoitettu tuotteille lähetysajat, joiden mukaan tilaus arvion mukaan lähetetään. Kun tilaus on meiltä lähetetty on paketti yleensä noudettavissa/toimitettu 1-2 arkipäivän kuluessa. Emme pysty kuitenkaan 100% lupauksia antamaan kuljetusliikkeiden puolesta.

 

Alla selitykset verkkokauppamme tuotteiden eri lähetysajoille:

Tuotteen lähetysaika 1-24h 

Tuotetta löytyy omasta varastostamme. Tarkoittaa sitä, että tätä tuotetta voi myös noutaa myymälästä. Muista, että tilanne saattaa muuttua nopeasti. Ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset, saadaan yleensä vielä samana päivänä liikkeelle. 

Tuotteen lähetysaika 4-6 arkipäivää

Tuotetta ei löydy omasta varastostamme, mutta löytyy tukun varastolta, jolta tulee kaksi kertaa viikossa viikkokuorma meille.

Tuotteen lähetysaika 1-2 viikkoa tai 4-12 arkipäivää

Tuotetta ei löydy omasta varastostamme, mutta löytyy tukun varastolta, jolta tilataan vähintään kerran viikossa kuorma meille.

Tukkuritilaukset tehdään yleensä ainakin maanantaina aamulla aikaisin. Eli kohtuulliseen nopeaan toimitusaikaan pääsee yleensä tilaamalla viikonloppuna.

 

Tuote tilattavissa (tuotteen lähetysaika-arvio esim. 10-40 arkipäivää)

Loppu omasta varastosta, sekä tukun varastosta, saatavuudesta ei ole tarkkaa tietoa. Suuntaa antava lähetysaika-arvio 10-40 arkipäivää, eli n. 2vko - 2kk. Joskus lähetysaika saattaa olla myös yli 2kk. Valitettavasti emme pysty infoamaan jos 40 arkipäivää ylittyy, ota siis itse yhteyttä jos haluat keskustella viivästyksestä, ja mahdollisesti tilauksen perumisesta jos näyttää siltä, että tuotteen saapuminen viivästyy liikaa.

 
Tilaamme tuotteen varastoon. (Kysy toimitusaikaa asiakaspalvelusta)

Loppu omasta varastosta, sekä tukun varastosta, saatavuudesta ei ole tarkkaa tietoa. Tuote tulee tukkurilta, jolta ei lähde säännöllisesti tilauksia. Lähetysaika saattaa olla 1-3 kk.

 

 

Lähetysaika:

Jos tuotetta löytyy omasta varastostamme (tuotteessa on lähetysaika-arvio 1-24h), ja tilaus tehdään klo 13.00 mennessä, pyrimme lähettämään tuotteet samana päivänä. Jos tilauksella on pidemmän toimitusajan tuotteita (esim. jollakin tuotteella lähetysaika-arvio 4-12 arkipäivää), lähetysaika määräytyy hitaimman tuotteen mukaan. Lähetykset toimitetaan täysinä, joten toimitusaika määräytyy aina hitaimman tuotteen mukaan.

 

Jos haluat, että omasta varastosta löytyvät tuotteet lähetetään heti ja muut tuotteet myöhemmin, tee kaksi erillistä tilausta. Kiireelliseen tilaukseen laita ainoastaan tuotteita, joissa on verkkokaupassa lähetysaika 1-24h.


maksutavat