X

Finnish FI / Finland
Radio-ohjattavat tuotteet
Pienoismallit (koottavat)
Rakennustarvikkeet
Maalit ja maalaustarvikkeet
Muut tuotteet
Lahjavinkit
Artikkelit

Toimitus- ja maksutavat


Hobbylinna.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:


Toimituskulut menevät nykyään porrastetusti seuraavalla tavalla MH-lähellä paketeissa:

0-30€ tilaukset 6,90€

31-100€ tilaukset = 4,90€

101-200€ tilaukset = 3,90€

yli 200€ tilaukset = 0€


MH Kotijakelu 9,90


Nouto Hobbylinna omasta pakettiautomaatista:

-Normaali nouto Hobbylinnan pakettiautomaatista, hinta 0 €


-Smartbox pikakeräily, hinta 2,00e (tilauksesi menee keräilyjonon kärkeen, pyrimme keräämään tilauksen 15min sisään)

Jos valitset pikakeräilyn, niin varmistathan että kaikki tilaamasi tuotteet ovat oman varaston tuotteita (lähetysaika kaikissa tuotteissa 1-24h).


Keräilemme tilauksia arkisin klo 10.00-16.30.
Kun paketti on noudettavissa noutopisteestä, saatte ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostina.
Lähetämme tilauksen seurantanumeron/seurantalinkin (Matkahuollon paketit) kun tilaus on lähetetty, jolloin voitte seurata tilauksenne etenemistä linkistä.

 

Toimitusaika

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme, että tilauksen lähetyksen kestävän pidempään, mitä tuotteille on arvioitu verkkokaupassa lähetysajaksi. Suuri osa tavaroista lähetetään suoraan omasta varastosta, tällöin lähetysaika tuotteella on verkkokaupassa 1-24 tuntia. Jotkin tuotteet toimitetaan toimittajan logistiikkavarastosta, tällöin lähetysaika voi olla esim. 4-6 arkipäivää tai 4-12 arkipäivää riippuen tavarantoimittajasta.

Jos tilauksella on tuotteita, joissa on eri lähetysaika-arvio, määräytyy tilauksen lähetysnopeus hitaimman tuotteen mukaan. Tilaukset lähetetään lähes poikkeuksetta täydellisinä toimituksina, vasta kun kaikki tuotteet ovat lähetysvalmiina. Nykyään verkkokaupassa myös mahdollisuus maksaa kahdet rahdit halutessaan, jolloin tilaus toimitetaan kahdessa osassa.

HUOM! KATSO TARKEMPAA TIETOA TOIMITUSAJOISTA TÄÄLTÄ (KLIK)

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa mm. seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Pop Pankki, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Osamaksutapoina: OP Lasku, OP Tililuotto, Walley, sekä Alisa Pankki

Mobiilimaksaminen: Siirto, Mobilepay ja Pivo

Apple Pay


Maksut Visa, Visa Electron, American Express tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Hobbylinna toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


maksutavat