X

Finnish FI / Finland
Radio-ohjattavat tuotteet
Pienoismallit (koottavat)
Rakennustarvikkeet
Maalit ja maalaustarvikkeet
Muut tuotteet
Lahjavinkit
Artikkelit
Tervetuloa verkkokauppaan! Hobbylinnasta laaja valikoima RC-autoja, lennokeita, pienoismalleja. Meiltä myös tarvikkeet, varaosat ja rakennustarvikkeet pienrakentamiseen. TOIMITUSAIKAINFO(KLIK) 
Toimitus- ja maksutavat


Toimitus- ja maksutavat

Hobbylinna.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:


Toimituskulut menevät nykyään porrastetusti seuraavalla tavalla MH-lähellä paketeissa:

0-30€ tilaukset 6,90€

31-100€ tilaukset = 4,90€

101-200€ tilaukset = 3,90€

yli 200€ tilaukset = 0€


MH Kotijakelu 9,90


Nouto liikkeestä:

-Nouto Turun myymälästä, hinta 0 €


Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostina.
Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin saatte seurantanumeron toimitusvaiheessa sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.

 

Toimitusaika

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme, että tilauksen lähetyksen kestävän pidempään, mitä tuotteille on arvioitu verkkokaupassa lähetysajaksi. Suuri osa tavaroista lähetetään suoraan omasta varastosta, tällöin lähetysaika tuotteella on verkkokaupassa 1-24 tuntia. Jotkin tuotteet toimitetaan toimittajan logistiikkavarastosta, tällöin lähetysaika voi olla esim. 4-6 arkipäivää tai 4-12 arkipäivää riippuen tavarantoimittajasta.

Jos tilauksella on tuotteita, joissa on eri lähetysaika-arvio, määräytyy tilauksen lähetysnopeus hitaimman tuotteen mukaan. Tilaukset lähetetään lähes poikkeuksetta täydellisinä toimituksina, vasta kun kaikki tuotteet ovat lähetysvalmiina.

HUOM! KATSO TARKEMPAA TIETOA TOIMITUSAJOISTA TÄÄLTÄ (KLIK)

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Collector maksuista Hobbylinna perii 3€ maksutapalisän

Paypal maksuista peritään erikseen 3,5% komissio. Tällä katetaan Paypal maksujen kustannukset.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Hobbylinna toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


maksutavat